სურსათის მონიტორინგი აჭარაში

20 აპრილი 2017, 20:00 991 ნახვა

სურსათის ეროვნული სააგენტოს აჭარის რეგიონული სამსახურის სპეციალისტებმა ხორცისა და ყველის სარეალიზაციო ობიექტების მონიტორინგი დაიწყეს. მათ აღნიშნული პროდუქციით მოვაჭრე მაღაზიები დაათვალიერეს და ბიზნესოპერატორებს მალფუჭებადი საკვების შენახვა-რეალიზაციის წესები განუმარტეს. 
ხორცით და ყველით მოვაჭრე ობიექტების მფლობელებს  საინფორმაციო მასალები დაურიგეს. 
სურსათის ეროვნული სააგენტო მოსახლეობას მოუწოდებს, არაორგანიზებული ვაჭრობის ადგილებში მაღალი რისკის შემცველობის მალფუჭებადი სურსათის შეძენისგან თავი შეიკავოს.

ამავე კატეგორიაში